HŰHA

Meglepő fejlődés, ez a sztár a legesélyesebb Sztárban Sztár győzelmére

Nevetséges figurából egy csapásra a Sztárban Sztár egyik legesélyesebb versenyzőjévé vált Pintér Tibor! A színész az elmúlt hetekben egy egészen új oldalát mutatta meg a közönségnek: sokak által nevetségesnek titulált figurából szerethető karakter lett, akinek egyre nagyobb esélye van a győzelemre is.
  • Szerző: e.j.

A nézők szeme előtt válik egyre esélyesebbé a Sztárban Sztár megnyerésére Pintér Tibor!

A színész egy műsorban idén már aranyérmes lett. Ám, amíg A legbátrabb párosban a saját és partnere fizikai erejére és ügyességére volt szüksége, a Sztárban Sztárban könnyen kieshetne a nézők szimpátiája nélkül.

Meglepő módon viszont az elmúlt években elterjedt kétes megítélését vasárnap esténként jó pontokra váltotta a közönségnél. Hiszen hiába működtet színházat, és hiába állítja magáról, hogy nem egy bohóc, hanem egy értékeket képviselő művész, az átlagember csupán az elmúlt években róla megjelenő hírekből tudja megítélni őt.

Egyszóval Tenya elmúlt három évéről könyvet lehetne írni, ahogy arról is, hogyan javított mérföldeket a megítélésén hat röpke hét alatt! A Sztárban Sztár eddigi adásai során egy igazán szerethető arcát mutatta meg, a humoros produkcióktól kezdve, a koncentrációt igénylő dalokon keresztül, a megrendítő előadásokon át. Volt már Sandokan és Beyoncé, megadta a tiszteletet a közelmúltban elhunyt Orbán Józsinak, megnevettette a közönséget David Hasselhoffként, és legutóbb nagyot alakított Zámbó Jimmyként is.

A részleteket olvasd el a szerdai %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?