HŰHA

Meglepő dolog derült ki Katalinék repülőútjáról, most akkor ki a jobb?

A hercegnét és Vilmos herceget rengetegen dicsérték, mert nem magángéppel utaztak, ám most kiderült valami az utasszállítóról is.
  • Szerző: Ripost

Noha mostanában igen sok kritika éri Harry herceget és Meghan Markle-t, hogy csak beszélnek a környezettudatosságról, miközben négy magángépes utat tettek meg 11 nap alatt, Katalinékat pedig dicsőítik, hogy menetrend szerinti járattal repülnek, a dolog nem ennyire egyszerű. Cambridge hercege és hercegnéje miatt ugyanis két utasszállító tett meg több száz kilométert teljesen üresen, de Katalinék nem tudtak róla.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A Daily Mail információi szerint ugyanis a FlyBe légitársaság vezetői valószínűleg azt akarhatták, hogy Vilmos és Katalin az ő gépükkel repüljön, amikor Skóciába utaznak a gyerekekkel, ezért azonban alaposan megkavarták a légi menetrendet, valamint két gépnek is teljesen üresen kellett a levegőbe emelkednie.

Vilmosék az angliai Norwichből repültek a skóciai Aberdeenbe csütörtökön. A járatuk elvileg egy Loganair gép lett volna (amit az Eastern Airways, a FlyBe partnere üzemeltet), ehelyett azonban odarepült (teljesen üresen) egy FlyBe-gép, felszedte az utasait (köztük Vilmosékat), majd elrepült Aberdeenbe. A „különgépet” pedig (ugyancsak üresen) követte a menetrendszerinti járat.

A lap értesülései szerint egyébként nem Katalin és Vilmos kérte a gépcserét.

És ezeket olvastad már?