HŰHA

Meglepő családi titkokat árult el a várandós magyar sztár

Közel öt éve mondta ki a boldogító igent Tápai Szabina és Kucsera Gábor. Az egykori se veled, se nélküled kapcsolatot boldog házasélet váltotta fel, a család ráadásul hamarosan bővül.
  • Szerző: Ripost

Még az idén megszületik Tápai Szabináék második gyermeke, ám az előtte álló feladatoktól nem kell tartania, mert a férje mindenben mellette áll, ám mégis kisfia ad tanácsokat neki.

„Akármilyen dalt is kap, mindig időben megtanulja. Bátran állíthatom, hogy az amatőr versenyzők közül ő az, aki a legtöbbet fejlődött az elmúlt hetek alatt.” 

Ezeket a dicsérő szavakat Takács Nikolas mondta A Nagy Duettes partneréről, Tápai Szabináról, aki valóban nagy változáson ment át az eltelt hat hétben.

A sportoló tudja, hogy sosem lesz olyan hangja, mint egy profinak, de a műsor kedvéért igyekszik a legtöbbet kihozni magából.

„Egy-két hete a tévében is sok dicséretet kapok a stábtagoktól és más versenyzőktől is, szóval úgy érzem, tényleg egyre jobban tetszik a közönségnek az, amit csinálok. A pozitív visszajelzések mellett hajt egyfajta maximalizmus is, ami a sportolói múltamból is fakad, de Nikolasnak és Csík Sanyinak, az énektanárunknak is rengeteget köszönhetek” – mondta el a %%-nak Szabina.

Persze, az erős hátország nélkül nem menne minden ilyen könnyen, de a csinos kismamának szerencséje van, mert férje, Kucsera Gábor mindenben támogatja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?