HŰHA

Meglepő: BKV-val utazik Berki Krisztián!

Az Édes Élet sztárja a Facebookon kért útbaigazítást rajongóitól. Rejtély, hogy miért adta fel a megszokott kényelmet.
  • Szerző: B.D.

Meghökkentő módon a Facebookon kért útbaigazítást az Édes Élet nagyképű celebje, Berki Krisztián. A Podmaniczkyről az Erzsébet Királyné útjára szeretett volna eljutni BKV-val.

Az már önmagában meglepő, hogy az izomceleb tömegközlekedéssel szeretne utazni, hiszen érthető okokból nehéz elképzelnünk a szituációt, amint Berki leül mellénk a villamoson. De hogy miért nem nézte meg interneten a térképet, ahelyett, hogy kiposztolta a kérdést, az nagy talány.

Nem tudni, hogy vajon a sofőrje, Zsozsó jelentett-e beteget, vagy a kocsija robbant-e le, esetleg csak arra ébredt, hogy egy kis metrózásra vágyik. Mindenesetre taxiba is szállhatott volna. De azt sem lehet elvetni, hogy ismét az Édes Élet miatt akart feltétlen úgy utazni, ahogy a legtöbbünk. Mert Berki semmit sem csinál ok nélkül...

 

Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogyan tudok eljutni a Podmaniczky-ről az Erzsébet Királyné utjára BKV-val? Köszia berki

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2016. március 2.

A kommentelők is kissé furcsállták kérdését, de akadtak azért olyanok is, akik segítettek - némi humorral párosítva.

"Van 2 lábad, meg okostelefonod fater."

"Hívj taxit!! Úgy is menősködsz állandóan!! Ennyi eszed van, látszik is."

"Silány reklám, más nem jutott eszedbe."

"Zsozsó? Vagy az ikertesója nem ér rá? Tegnap igencsak palira vettek. Amúgy BKK oldala beütőd, honnan hova és dobja a lehetőségeket. Tessék feltalálni magad!"

"Berki fogadok, hogy teszteled az embereket!!!! Nincsenek neked ilyen problémáid, de indulj balra, aztán egyenesen jobbra kell menni!"

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?