HŰHA

Megjósolták, meddig él az ismert magyar színész

Tegnap ünnepelte szûk családi körben a hetvenedik születésnapját Reviczky Gábor. A dzsungel könyve Baluja és számtalan film sztárja a Ripost-nak elárulta, milyen vágya van még az életben, és azt sem tartotta titokban, miként hat rá a húsz évvel ifjabb felesége.

Reviczky Gábor még most is a színházban tölti majdnem az élete felét. Havonta 10-13 előadást is teljesít, ezért is volt nagy szó, hogy a csütörtököt Balatonalmádiban tölthette szerettei körében. Igazán élvezte a pihenést, és délig aludt. Hogy álma zavartalan lehessen, a fia a színész telefonját is lenémította, így, mire felébredt, közel húsz nem fogadott hívása volt. Jól sejtette, hogy miért keresik barátai és persze a média képviselői. A kérdésre, hogy mégis hogyan ünnepel, nevetve válaszolt.

“Nem foglalkozom én az ilyesmivel! Az idő most kezd visszafordulni. Az is igaz, hogy az ember nem állhat meg, még akkor sem, ha valaki hetvenévesen már arra vágyik, hogy egyre kevesebbet dolgozhasson. Én ezt nem tehetem meg!

Annak ellenére rengeteget kell dolgoznom, hogy három éve nem volt bemutatóm! Lehetőségem lett volna, de három darabot is kénytelen voltam visszaadni

- mesélte Reviczky. A népszerű színész azonban  egyáltalán nem a munkát és az állami elismeréseit említi, ha megkérdik tőle, mire a legbüszkébb.

“A legnagyobb sikerem, hogy született négy gyermekem, és már ugyanennyi unokám is van. Az nagy fájdalom viszont, hogy csupán alkalmanként tudunk találkozni. A húsz évvel fiatalabb feleségem, Kriszta engem is visszafiatalít, ami mentálisan és fizikailag is igaz. A genetikám is szerencsés, nem vagyok beteg és nincsenek reumás fájdalmaim” – árulta el a színművész, akinek ketten is megjósolták, meddig fog élni.

Az egyik jövőlátó szerint 79 éves koromig élhetek. Egy Bali szigetén élő sámán, aki nem tudta, hogy színész vagyok, ellenben azt mondta, hogy még nyolcvanöt évesen is sok ember előtt beszélhetek, ha leszokom a dohányzásról

– mondta Reviczky és bevallotta: egyelőre nem tette le a füstölgő rudacskákat. Víg kedélye töretlen, ami, saját bevallása szerint, születése óta így van.
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?