HŰHA

Megindító felajánlást tett Vasvári Vivien, így segítene egy családon

Az egykori luxusfeleség szeretné szebbé varázsolni egy rászoruló család mindennapjait.
  • Szerző: RIPOST

Önzetlen felajánlást tett Vasvári Vivien! Az egykori luxusfeleség úgy döntött, teljesen átalakíttatja a fürdőszobáját, azonban ahelyett, hogy az eddig használt bútorokat kidobná, inkább egy rászoruló családnak ajánlja fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Úgy döntöttem, hogy a nyaralásom alatt szétbombázom a fürdőt, mert átalakítom. Viszont, ami a fürdőmben van, szeretném eladományozni egyben az egészet, egy hátrányos helyzetű, gyermekes családnak, akiknek tényleg nagy segítség lenne ez a pár dolog!” – árulta el Vivien, aki részletesen leírta azt is, milyen bútorokra számíthat az általa kiválasztott család. Az egykori luxusfeleség ráadásul a rajongói segítségét is kérte, hogy biztosan megtalálja azt a családot, akiknek a leginkább szükségük van az önzetlen felajánlásra.

Sziasztok! 🙋🏼‍♀️♥️ Úgy döntöttem, hogy nyaralásom alatt szétbombázom a fürdőt, mert átalakítom az egészet ! 🤷🏼‍♀️😍 Viszont ami a fürdőmben van, szeretném 💚ELADOMÁNYOZNI egyben az egészet HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYEREKES💚 családnak, akinek tényleg nagy segítség lenne ez a pár dolog! 🙏🏻 -kád -kádparaván -csaptelepek -wc -2db bútor -mosdó -tükör -törölköző radiator -kuka -fali lámpa 😍 ✅✅✅Jelöljétek meg 3 ismerősötöket, hogy ők is tudjanak segíteni!🙏🏻 ✅✅✅ ❌Február 8-9 már el lehetne szállítani❗️❌ A Calvin nem tartozik a fürdőhöz még kakásan sem 😆🤦🏼‍♀️

És ezeket olvastad már?