HŰHA

Meghan apja pénzért megmutatta a sosem látott, privát gyerekkori fotókat

Az egykori színésznő édesapja úgy érzi, hogy teljesen elveszítette lányát, az interjúért ezért elfogadta a pénzt.
  • Szerző: Ripost

A 75 éves Thomas Markle-nek már nincs veszítenivalója. A királyi szakértők szerint eljutott arra a pontra, ahonnan már nincs visszaút, miközben a férfi azt érzi, hogy soha többé nem láthatja lányát. Ezért inkább pénzt csinál belőle.

Fotó: Profimedia

Meghan Markle édesapja beismerte, hogy pénzt kapott a nemrégiben bemutatott 90 perces filmért, amelyben azt mondta: „Harry és Meghan tartoznak neki”. Ebben a dokumentumfilmben bemutatta a családi fotóalbumait és ritka házi videókat osztott meg a nézőkkel a gyermek Meghan karácsonyairól és nyaralásairól, valamint első fellépéseiről.

Fotó: Profimedia

A filmet, amelyet néhány nappal Harry herceg és Meghan kanadai életének kezdete után mutattak be, már 1,2 millióan látták.

Fotó: Profimedia

A háromgyermekes apa a forgatást arra használta, hogy kritizálja a királyi családot, mert „sokkal durvábbak, mint az, akit Meghan elhagyott”. Az apa elmondta, hogy Meghan 20 ezer dollárt ajándékozott neki, de arról elfeledkezett, hogy Thomas finanszírozta az egész életét, mielőtt a Briliáns elmékben megkapta volna a szerepét.

Fotó: Profimedia

Thomas Markle azt is elárulta, hogy sírva fakadt, amikor látta, hogy lányát Károly herceg vezette oltárhoz. Sőt, azt is csak a rádióból tudta meg, hogy Meghan terhes – írja a Daily Mail.

Fotó: Profimedia

 

És ezeket olvastad már?