HŰHA

Megfenyegették Majkát az ultrák: durva részletek az üzenetből

Nekimentek az ultrák Majkának, durva üzeneteket írnak neki, gyalázzák, amiért nyilvánosan jelentette be, hogy Curtis drogozik.
  • Szerző: Ripost

Az egykor az Újpest FC élvonalában játszó Curtist 2001 áprilisában választották meg a kerület arcának, nevét pedig az­óta is imába foglalják a helyiek, akik a Facebookon kommentekben támadják, vamzernek, vagyis besúgónak nevezik az excsatár ko­rábbi zenésztársát és cimboráját, Majkát. Majka nyilvános üzenetben adta a rajongók tudtára, hogy Curtis kábítószer-függősé­ge és megbízhatatlansága mi­att kénytelen volt több év után meg­szakítani a közös munkát.

Nem tróger vagy, hanem vamzer. Szerintem ne merj többé Újpest-meccsre menni! – jött az első fenyegető üzenet egy ultrától. – Remélem, ízekre fognak még szedni. Elhúztad a beled jó hamar. Főhet a fejecskéd, ha té­ged is elővesznek majd – írta a másik. – Az Újpestiek mind Curtisszel vannak. Ha van benned betyárbecsület, soha nem nyomod fel a barátodat – fakadt ki a so­ka­dik focidrukker kommentelő.

A Bors megkereste Majkát, mit gondol a kemény mag támadásáról, de nem kívánt nyilatkozni ez ügyben. Rajongói azonban egyből védelmükbe vették, szerintük a műsorvezető he­lyesen járt el, hogy megszakította a kapcsolatát Curtisszel.

Mindenkinek van véleménye, kinek ez, kinek az. Lehet köpködni a Majeszt azért, amit mondott Curtisről, de hagyjátok békén! Lerágott csont ez a vamzer blabla. Aki nem szereti, annak tipli! – szólalt fel egy Majka-rajongó.

Majka műsorvezetőtársa, Tilla közösségi oldalán fejtette ki a véleményét, meg­védve barátját a tá­madóktól.

Majka nekem nem vamzer. A barátom és sokunknak a barátja, aki kimondja, amit gondol. Most tényleg az a megoldás, hogy rászáll mindenki? Szólaljon már meg Curtis is! Mi történt itt köztük évekig? Talán van joga Majkának a sok balhé után kiborulni. Vagy, aki elszenvedi a problémákat, az csak akkor jó fej, ha kussol? – tette fel a kérdést Tilla, akinek véleményét többek is osztották.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?