HŰHA

Megdöbbentő, kiderült, mennyit hízott Gianni mellett Debreczeni Zita!

A modellből lett fotómûvész teljesen megváltozott a férje mellett, most pedig azt is elárulta, hány kiló ment fel a boldogságtól.
  • Szerző: ripost

Úgy tűnik, a sztároknál is igaz a mondás, miszerint a boldogság hizlal. Debreczeni Zita esetében legalábbis biztosan: az egykori modell kilenc kilót szedett fel az elmúlt két évben, amióta Gianni felesége.

Zita ezt Lilu műsorában vallotta be, ahol arról is beszélt, mennyire másként látja már a világot, mint mielőtt Gianni párja lett.

"Kilenc kilót híztam, mióta együtt vagyunk. És azt nem értem, hogy akkor előtte milyen vékony lehettem. Mi hedonista emberek vagyunk, szeretünk élni, nevetni, jókat enni és inni. Nekem mindig Gianni volt az emberem" - mondta el Zita.

Az elmúlt időszakban Zita a sportot is abbahagyta.

"Zavar, hogy felszedtem kilenc kilót. Vissza kell mennem sportolni, mert szeretnék, csak most nem megy... Gianni sem jár edzeni."

"Együtt poshadtok otthon a tévé előtt és közben kajáltok?!" - kérdezte megbotránkozva Lilu, mire Zita igennel válaszolt.

"Van a tévé előtt egy jó kis fotelünk, oda ülünk le esténként filmet nézni és teát inni" - vallotta be nevetve az egykori modell, aki ma már a sminkeléssel és a divattal sem foglalkozik annyit, mint régebben.

"Jó pár éve még a külsőségeknek éltem, mert modell voltam. De ez mindig kettősség volt bennem, hiszen két bátyám van és édesapám fiús lánynak nevelt, fociztam, karatéztam" - fogalmazott Zita, aki szentül hiszi, hogy a fotós főiskola változtatta vissza jó irányba.

Ott olyan embereket ismert meg, akik teljesen mások voltak a médiában élőknél, ez pedig segített neki abban, hogy megváltozzon a gondolkodásmódja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?