HŰHA

Megdöbbentő, hogy milyen Tilla kisfia!

Mintha hasonmás lenne: pontosan olyan, mint az apja! Hogy megnőtt... Mintha csak tegnap lett volna, hogy Tilla bejelentette, harmadszorra is apa lett.
  • Szerző: Ripost

Már a nyolcadik születésnapját ünnepli Till Attila fia, Félix Sámuel, aki hihetetlenül hasonlít az édesapjára. Mindezt a műsorvezető rajongói oldalára posztolt fotók is bizonyítják, amelyeken jól látszik, egy igazi, hamisítatlan születésnapi zsúron ünnepelték meg a jeles napot.

Amikor nyolc évvel ezelőtt a kisfiú megszületett, Tilla, akárcsak másik két gyermeke születésénél, bent volt a szülőszobán a feleségével. Akkoriban több lapnak is úgy nyilatkozott, rettegett attól, hogy a kisfiú esetleg a Megasztár 4 élő adása közben dönt úgy, hogy világra jön. Félix azonban tiszteletben tartotta apukája kérését, és egy csütörtöki napon született meg, nem a hétvégi adás közben... 

Az ünneplésre szerencsére most is volt lehetősége a műsorvezetőnek, hiszen szombat este nem volt televíziós megjelenése, ellenben a vasárnappal, amikor este, a Sztárban sztár színpadán el fog dőlni, ki lesz 2016 legjobb alakváltoztató énekese.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?