HŰHA

Megdöbbentő fordulat Lajcsi büntetőperében: az ügyésznek mennie kell?

Galambos Lajos és ügyvédje is alaposan meglepődött, amikor szembesültek azzal, hogy a büntetőügyében eljáró ügyésznő információkat közölt a vádiratból a minap egy tévémûsorban.
  • Szerző: Buster

Galambos Lajos az eljáró ügyész leváltását követeli, mert véleménye szerint elfogult vele szemben, és a sajtóban folytat ellene hadjáratot.

"Megkerestek a tévériport kapcsán, de szándékosan nem szerettünk volna megszólalni. Nem a médiumokon keresztül akarjuk bizonyítani az ártatlanságomat, hanem a bíróságon, ahová tartozik. Mi az elmaradt tárgyalási napra is felkészülten érkeztünk…”

- kezdte a %%- nak Lajcsi, aki szeretné, ha ősszel már nem a jelenlegi ügyész képviselné a vádat a büntetőperben.

Annyit mondhatok, hogy nem tudom, milyen felvételeket mutattak be a műsorban, mert ezeket elém senki nem tárta korábban.

Az ügy során már többször megesett, hogy manipulált bizonyítékokkal igyekeztek alátámasztani a koncepciót, amivel engem be akarnak sározni, így nem kizárt, hogy most is ez történik. Ha rajtam múlik, az ügyészt kizáratjuk, mert egyértelmű az elfogultsága”

- jelentette ki határozottan Galambos Lajos. Ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián szerint példátlan eset történt, ezért megfontolják, hogy a Nemzetközi Bírósághoz fordulnak az ügyben. Az ügyvéd szerint a riport alkalmas volt arra, hogy negatívan befolyásolja Lajcsi megítélését.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?