HŰHA

Kitálalt a szakításról: durva, mit mondott exéről a magyar énekes

A mulatós sztár úgy érzi, soha többé nem lesz már párkapcsolata: fiatal kedvesében akkorát csalódott, hogy örökre elment a kedve a szerelemtől.
  • Szerző: ripost

Végleg kiábrándult a szerelemből MC Hawer, miután nemrégiben szakított 23 évvel fiatalabb barátnőjével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Az énekes szerint Fanni borzalmasan viselkedett vele, lelkileg megcsalta azzal, hogy kibeszélte őt egy barátjának, és a lány állandó hisztériás rohamait sem bírta már elviselni.

„Újra és újra elhitette velem, mindent megbánt és megváltozik, de a bizalmam és a hitem is elveszett, akárcsak a tisztelete. Hiába ígérte, képtelen volt visszavenni a bicskanyitogató, hisztis stílusából, és elegem lett az elefántbolhák cirkuszából” – számolt be a Blikknek a több mint egy év után véget érő kapcsolatról Hawer.

„Testileg nem lépett félre, de lelkileg igen, amikor a zenésztársamnak a hátam mögött kibeszélt. Mikit még telefonon is hívogatta, és ezt a gombócot már nem tudtam lenyelni. Csak most kezd felszívódni. Jól vagyok, nem kezdtem el újra inni. Csak sajnálom, hogy így lett vége. Fanni öt magányos év után ugrott a szívembe, de vele is kudarcot vallottam. Ennyi idősen nem gondolom, hogy lesz még párkapcsolatom. Amikor a jegygyűrűmet beadtam a zaciba, a kaput bezártam” – jelentette ki az énekes.

És ezeket olvastad már?