HŰHA

Maszkokat adományozott egy kórháznak Megyeri Csilla

Az egykori műsorvezető ezer darab védőfelszerelést vitt a klinika dolgozóinak.
  • Szerző: Ripost

Ezer darab maszkot adományozott a Szent Imre Kórháznak Megyeri Csilla! A csinos műsorvezető igyekszik segíteni ebben a nehéz helyzetben az egészségügyi intézményeknek, hiszen az ott dolgozók vannak kitéve a legnagyobb veszélynek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Elhatározta, hogy a lehetőségeihez mérten próbál a legtöbb intézménynek segíteni ilyen formában, és arra is felhívta a figyelmet, hogy a legfontosabb, hogy aki teheti, az maradjon otthon.

„Nemrég értem haza a budapesti Szent Imre Kórházból, ahova 1000 darab sebészeti maszkot adtam le egy ott dolgozó sebész ismerősömnek, ugyanis a napokban több üzenet is megtalált azzal kapcsolatban, hogy nagyon nagy szükségük lenne rá. Annyira hálásak voltak ma nekünk, amikor meglátták a doboznyi maszkot pedig pont, hogy nekünk kellene hálánkat kifejezni azért a végeláthatatlan munkáért, amit nap, mint nap tesznek értünk. Összefogva próbálunk néhány egészségügyi intézménynek segíteni, hisz a jelenlegi helyzetben, a legnagyobb veszélyben az ott dolgozó orvosok, ápolók, és igazából a teljes személyzet van.” – írta Csilla.

𝐕𝐚𝐬á𝐫𝐧𝐚𝐩 🏥 Nemrég értem haza a budapesti Szent Imre Kórházból, ahova 1000 darab sebészeti maszkot adtam le egy ott dolgozó sebész ismerősömnek, ugyanis a napokban több üzenet is megtalált azzal kapcsolatban, hogy nagyon nagy szükségük lenne rá.🙏🏼🙏🏼 Az @unionsportcentrum -mal összefogva próbálunk néhány egészségügyi intézménynek segíteni, hisz a jelenlegi helyzetben, a legnagyobb veszélyben az ott dolgozó orvosok, ápolók, és igazából a teljes személyzet van. A Szent Imre Kórházban is kialakítottak egy külön Covid részleget, de ezzel kapcsolatban (pl. fertőzöttek száma) több információt nem kaphattam, ami érthető is... 😌 Kérlek benneteket, akinek lehetősége engedi, próbáljon meg segíteni, mert tényleg bármilyen segítség jól jön most nekik. Annyira hálásak voltak ma nekünk, amikor meglátták a doboznyi maszkot, és pont, hogy nekünk kellene hálánkat kifejezni azért a végeláthatatlan munkáért, amit nap, mint nap tesznek értünk. ❤️ Habár szavakkal ki sem fejezhető ez igazán... Viszont segíteni azzal igenis tudunk, hogy nem csak beszélünk róla, hanem cselekszünk is❗️ Akár csak azzal, hogy nem tartunk házi bulikat❌, nem csavargunk össze-vissza ❌(minden ok nélkül), hanem megpróbálunk a fenekünkön megülni. Ebben a bizonytalan helyzetben azzal teszünk jót, ha összefogunk, és egy csapatban játszunk. A támogató közeg ereje pedig kifejezetten hasznos és nagyon fontos. Segítsünk ott, ahol tudunk, ahogyan a lehetőségeink engedik. 🙏🏼☺️ Ennyit szerettem volna csak... Ohhh, és igen: EGYÜTT, ERŐSEBBEN! 💪🏼❤️ Mindenki vigyázzon magára, szeretteire, embertársaira. A legjobbakat kívánom/kívánjuk!🙏🏼👯🇭🇺

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?