HŰHA

Maszkokat adományozott egy kórháznak Megyeri Csilla

Az egykori műsorvezető ezer darab védőfelszerelést vitt a klinika dolgozóinak.
  • Szerző: Ripost

Ezer darab maszkot adományozott a Szent Imre Kórháznak Megyeri Csilla! A csinos műsorvezető igyekszik segíteni ebben a nehéz helyzetben az egészségügyi intézményeknek, hiszen az ott dolgozók vannak kitéve a legnagyobb veszélynek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Elhatározta, hogy a lehetőségeihez mérten próbál a legtöbb intézménynek segíteni ilyen formában, és arra is felhívta a figyelmet, hogy a legfontosabb, hogy aki teheti, az maradjon otthon.

„Nemrég értem haza a budapesti Szent Imre Kórházból, ahova 1000 darab sebészeti maszkot adtam le egy ott dolgozó sebész ismerősömnek, ugyanis a napokban több üzenet is megtalált azzal kapcsolatban, hogy nagyon nagy szükségük lenne rá. Annyira hálásak voltak ma nekünk, amikor meglátták a doboznyi maszkot pedig pont, hogy nekünk kellene hálánkat kifejezni azért a végeláthatatlan munkáért, amit nap, mint nap tesznek értünk. Összefogva próbálunk néhány egészségügyi intézménynek segíteni, hisz a jelenlegi helyzetben, a legnagyobb veszélyben az ott dolgozó orvosok, ápolók, és igazából a teljes személyzet van.” – írta Csilla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?