HŰHA

Máris megtették, hatalmas változás Hódi Pamela és szerelme életében

A sztáranyuka és sportoló szerelme másfél éve vannak együtt, de most nagy elhatározásra jutottak.
  • Szerző: Ripost

Összeköltözött a szerelmével, a 29 éves futballista Tóth Bencével a 30 éves Hódi Pamela. A modell-műsorvezető másfél éve él boldog szerelemben kedvesével, ám a férfit eddig a munkája Mezőkövesdhez kötötte, így ingáznia kellett.

"Amikor csak tudott, Bence mellettem volt, de jó ideje már arról beszéltünk, hogy össze kellene költöznünk, de csak nemrégiben döntöttünk. Áprilisban néhány hétre elutaztam az Ázsia Expressz forgatása miatt, s miután hazatértem, eldőlt, hogy Bence hozzánk költözik" – mesélte a Blikknek Hódi Pamela.

Pamela nem titkolja, eleinte tartott attól, hogy a focistáról kiderül, van olyan rigolyája, ami zavarja őt vagy az ötéves kislányát, Natasa Zselykét, ám erről szó sincs.

"Szokták mondani, hogy lakva ismerszik meg az ember, és ez így igaz! Minden zökkenőmentes volt, nem volt feszültség, édesanyaként pedig a legfőbb szempont az volt, hogy a lányomnak jó lesz-e, ha itt él velünk egy férfi... Nati azonban igényli Bencét" – mondta az üzletasszony.

Az persze, kérdés volt, hogy Pameláék másfél szobás lakása elég lesz-e három ember számára is.

"Szerencsére ezzel sem volt gond. Vettünk még két szekrényt Bence holmijainak, így tökéletesen elférünk. Nem akartunk nagyobb albérletbe menni, költözködni, mivel azt tervezzük, néhány éven belül kertes házba költözünk, ott lesz hely mindenkinek" – magyarázta Pamela, aki a család további bővülését is elképzelte már.

"Szeretnénk majd közös gyermeket is, de majd a maga idejében... Most kiélvezzük, hogy Nati cseperedik, és mi is több időt tölthetünk kettesben Bencével. Ráadásul szerintem a családalapítást előzze meg a lánykérés és az esküvő!" - tette hozzá a boldog édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?