HŰHA

Maradj Otthon! fesztivál: DR BRS fergeteges karanténbulit csapott

A bulik királya ezúttal sem hazudtolta meg magát, otthonról csinálta a hangulatot, amivel csodás estét szerzett a nézőinek.
  • Szerző: ripost

A nappalikba vitte a fesztivált DR BRS! A népszerű bulikirály is csatlakozott a Maradj Otthon! fesztivál kezdeményezéséhez, a #maradjotthonchallenge-hez, aminek értelmében a fesztivál március 21-29-i időtartama alatt minden este egy ismert előadó jelentkezik be élőben a Facebookon, hogy könnyebbé tegye a kényszerű otthonlétet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

DR BRS a beszélgetés helyett a zenére helyezte a hangsúlyt: sok ismert magyar kedvence mellett lejátszotta a vadonatúj dalát is, amit most hallhatott először a közönség.

DR BRS azt is megmutatta a közönségnek, hogy náluk, a XV. kerületben hogyan zeng a lakótelep a tapstól, ami minden este az értünk dolgozókért zeng, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-29-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?