HŰHA

Már nem tud leállni a luxusfeleség: Elkapta a gépszíj

Túl a negyedik X-en döntött úgy, hogy új célt tûz ki maga elé, és persze el is érte. Amíg mások önsanyargatásként élnék meg a felkészülést, ő megszerette ezt az életformát.
  • Szerző: Buster

Yvonne Dederick negyven éves korában döntött úgy, hogy sikeres üzletasszonyként keres egy olyan számára kedves elfoglaltságot, ami nem csak kikapcsolja, de építi is a testét és a jellemét is egyaránt.

Belevágott a fitneszbe és nagyon hamar rájött, hogy hihetetlen energiákat képes mozgósítani az edzőteremben. Olyannyira szenvedélyévé vált  ez az életforma, hogy nemrégiben elindult első versenyén is Miamiban, ahol meglehetősen szép eredményeket ért el a magyar csapat tagjaként.

A Viasat3-on futó Feleségek luxuskivitelben sztárja gyakorlatilag edzés függő lett, és már nem akar visszatérni korábbi táplálkozási szokásaihoz sem.

Az edzés és az ezzel járó életforma, nagyon hamar a részemmé vált és már akkor sem tudnék szabadulni tőle, ha akarnék.

A szenvedélyemmé vált és bevallom, az első versenyem után sem változtattam a felkészülési időszakban alkalmazott módszereimen. Korábban is odafigyeltem az étkezésemre, de az utazás előtti időben teljesen áttértem az egyhangú, szinte íztelen ételekre. Nos, most már ehetnék "rendesen", de megszerettem a natúr táplálkozást és nem tudok, leállni..."

- mondta Yvonne, aki szeretné folytatni a versenyzést is, és reméli, hogy a jövőben akár a lányával is edzhet.

"Miamiban remekül sikerült a bemutatkozás, és ez komoly lendületet adott nekem. Folytatom a versenyzést. Már el is kezdtem keresni a következő megmérettetés lehetőségét és gondolkodom az Arnold Classic-on. Az lenne a legjobb, ha a lányom is elkezdené, és együtt készülhetnénk"

- fűzte hozzá az üzletasszony.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?