HŰHA

Már látni sem akarják egymást a TV2 frissen szakított sztárjai

Az Édes Élet egykori szereplői már a babát tervezték, most a Facebookról is törölték egymást.
  • Szerző: Ripost

Minden jel arra mutat, hogy talán mégsem zajlott annyira problémamentesen Curtis és volt kedvese, Csilla szakítása. A pár ugyanis, bár egyelőre megtartották a közös képeket, már nem ismerősei egymásnak a Facebookon.

Curtis október közepén, a közösségi oldalán jelentette be, hogy szakítottak, ami meglepő volt, tekintve, hogy napokkal korábban még az első házassági évfordulójukról meséltek és közös babát terveztek. Igaz, a Mokkában a pár akkor elmondta, hogy a kapcsolatuk nem mentes a vitáktól, ez pedig főleg a rapper féltékenykedésének volt köszönhető.

A szakítás után pedig olyasmi történt, ami egyáltalán nem arra utal, hogy békében váltak volna el. Curtis és Csilla már semmilyen formában nem ismerősei egymásnak a közösségi oldalon, ami két lehetőségre is utalhat:

meglehet, hogy a sebek mindkettőjüknél olyannyira mélyek, hogy egyelőre látni sem bírják, hogy él, mit csinál a másik. De az is elképzelhető, hogy állításukkal ellentétben mégis komoly veszekedés húzódhat a szakítás hátterében.

Akárhogy is, a kapcsolat hirtelen ért véget, és bár eddig minden lépésüket megosztották a nyilvánossággal, most érthetetlen módon mindketten hírzárlatot rendeltek el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?