HŰHA

Már a ruhák sem mennek rá: rohamosan növekednek Bódi Sylvi keblei!

A modellből lett szörfös lassan minden régi ruháján kénytelen túladni, mert egyik sem megy rá.
  • Szerző: Ripost

Egyre szexibb Bódi Sylvi, és ezt nem rest megmutatni a rajongóinak sem! A hullámlovas modellen meglátszik, hogy teljesen megváltoztatta az életét, mert bár még mindig rendkívül vékony és formás, a teste egyre izmosabbá és szálkásabbá vált.

Sylvi ezt egy sokatmondó Facebook-bejegyzésben tudatta a nagyérdeművel. Egy mélyen kivágott, dögös türkizkék miniruhán mutatta meg a rajongóknak, hogy bizony már ő sem a régi. Bár a legtöbb ruháját kinőtte, ám egyáltalán nem rossz irányba változott a teste.

"Hétvégén átnéztem a gardróbomat és az a helyzet, hogy nagyon sok olyan ruhát találtam, amiből már "kinőttem"... Ilyen például ez a képen látható kék ruhám is, ami az egyik nagy kedvencem volt..."

és egészen addig tudtam is hordani, amíg nem kezdtem el intenzíven szörfözni...

Na, ezt teszi ez a sport. A popóm szerencsére nem nött, ez tisztán látszik, viszont a hátam az minimum 15 centit!!" - írta a fotóhoz Sylvi.

A modell nem szeretné kukába dobni egykori nagy kedvenceit, ezért úgy döntött, gardróbvásáron szabadul meg a kinőtt holmiktól, hogy azok méltó gazdára találjanak.

A férfirajongókat persze sokkal kevésbé érdekelte a ruhavásár, mint Sylvi hatalmas keblei, amelyek most mintha az eddiginél is nagyobbak lennének.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?