HŰHA

Majka reagált a botrányra: páros lábbal szállt bele Jollyba

Eddig Majka nem folyt bele a Volt Fesztivál körül kialakult hisztibe, de most nála is betelt a pohár. Nagyon durván kiosztotta az énekest.
  • Szerző: Buster

Jolly alaposan megrázta a pofonfát a VOLT Fesztivál hivatalos dalát jegyző Majkánál és Curtisnél.

A mulatós sztár azzal akasztotta ki a két rappert, hogy egy kommentben jelezte, csak nevet az egyébként megosztó szerzeményen.

Ez lenne az...

A balhéba először Curtis állt bele, aki így osztotta ki az énekest:

"Most néztem a VOLT hivatalos oldalán a klipünket, és feltűnt egy furcsa dolog…

Zoltan Tarcsi alias Jolly nevet a dalunkon…

Nem is tudom hol kezdjem, mert mindig korrekt és tisztelettudó voltam veled és a többi félnótással szemben de mindig rá kell jönnöm, hogy ha fain vagy azt hiszik szemtelenek lehetnek! Na szóval drága Juli! Nem tudom, mitől volt ilyen jó kedved vagy miért érezted azt, hogy megléped ezt, de majd ha egyszer írsz saját kútfőből egy fél slágert, akkor talán elfogadom ezt a hozzáállását tőled! Addig fiam, nagyon húzd a homlokodra a parókádat, mert csinálok én julinak a pam pamot a bogyójára!"

- reagált Jolly szavaira.

Ezután mindenki Majka reakcióját várta, ami nem is váratott magára sokáig. Az éppen Törökországban nyaraló sztár, kedd éjfél előtt nekidurálta magát, és nem kímélte az őket támadó énekest.

"Lehet szeretni a dalainkat, meg lehet nem szeretni is. Mindenkinek joga van véleményt formálni, még azoknak is akiknek nem kéne. Erről szól a demokrácia. Tarcsi Zoltán “Jully “ pont egy olyan ember akinek nem kéne, hiszen az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önszopó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói amikben jár.

Olcsók és Gagyik!!
 

Szegénynek még a haja se a fejéből nő ki... vagyis nincs is haja... vagyis volt, de az se az övé volt! Na mindegy!! Szóval haver, mielőtt minket ekézel kérlek szépen légy férfi és keresd meg a farkad a lábad között, mert szükség lesz rá!! Bár ahogy a facebookos “szelfijeidet” nézem, ha te ott lent matatsz, egészen mást találsz mint kéne. Aztán egyszer majd ha eléred azt a szintet, hogy elhívjanak egy fesztiválra zenélni, akkor találkozunk a “bekkksztédzsben” és megbeszéljük ezt a dolgot...."

- áll válaszában.

A teljes poszt itt olvasható:

Hopp, ez kiszaladt!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?