HŰHA

Mádai Vivien: "Általános iskolai volt eddig a leghosszabb kapcsolatom"

Mádai Vivi olyannyira szerelmes típus, hogy a saját magánéletén kívül mások boldogságát is a szívén viseli, így magát sokszor magyar Cupidóként emlegeti.
  • Szerző: RIpost

"Nagyon szerelmes típus vagyok, és eddig általában szerelemből szerelembe estem. Először rögtön az óvodában, de fájó pillanat volt, amikor rájöttem, a fiúnak az óvodástársam tetszik. Így az első szerelem nekem azonnal az első csalódás is volt" - mondta A Nagy Duett sztárja a Borsnak.

Meglepő, de eddigi leghosszabb kapcsolata általános iskolás korában volt.

"Elsőtől ötödikes koromig együtt jártam egy kisfiúval a magunk gyerekes módján. Viccesen meg is szoktam jegyezni, ez volt eddig a leghosszabb kapcsolatom, hisz még a férjemmel, Zolival is csak négyévesek vagyunk." - mondta a csinos műsorvezető. 16 éves korában lett először, igazán szerelmes, a fiút be is mutatta akkor szüleinek.

Elmondta, hogy édesapja jófejségének köszönheti, hogy többször is egymásnál tudtak aludni első, komoly barátjánál. Két és fél év múlva ért véget a tinirománc. Azóta Vivi átesett pár csalódáson, de most révbe ért, úgy érzi megtalált a nagy Õt, a fogorvosként dolgozó Zoltánt.

Nekem Zoli az igazi! Õ egy csodalény. Nehéz velem együtt élni, de neki ez is megy! Csak remélni tudom, hogy kitart mellettem, és ő lesz az utolsó szerelmem is!

- áradozott Vivi, akinek már van egy tündéri kisfia is Zolitól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?