HŰHA

Lottózz Schmuck Andorral 10 millióért!

Két lehetőség van, ha hiszel az álmokban. Az egyik, hogy beszállsz Andor bulijába és szimplán milliomos leszel, a másik, hogy lenyúlod a számait és két és fél milliárd üti a markod.
  • Szerző: Ripost

Schmuck Andor, a honi nyugdíjasok védőszentje nem csak testtömegét tekintve nagyformátumú pasas. Õ ugyanis feltehetően az egyetlen olyan ember széles-e hazában, aki az utolsó fillérig szétosztaná az ötös lottó szombaton megnyerhető laza 5 milliárdját. Ráadásul a számait meg is osztotta saját Facebook oldalán. Persze Andorunk nem csak úgy "ukkmukkschmuck" találomra osztogatná el a hazai lottótörténelem második legmagasabb megnyerhető összegét. Az kaphat belőle, aki a posztja alatt kommentben köszönetet mond Rózsika néninek (a Smuck által alapított Tisztelet Társasága egyik tagjának), aki megálmodta, Andor lesz a nagy nyertes ezen a héten.

„Amikor Rózsika néni elmondta nekem, hogy álmot látott, amiben én lettem az új lottómilliárdos, azonnal vettem egy szelvényt!

Ugyanakkor az is átfutott az agyamon, hogy mit is kezdhetnék ekkora összeggel és arra jutottam, hogy nem kívánnám megtartani.

A rám eső részből, eddigi számításaim szerint olyan bulikat rendeznék a nyugdíjasoknak, amilyeneket még nem látott a világ. Végre megvalósíthatnám régi álmomat, egy Korda György- Karel Gott közös koncertet.  A mostani állás szerint a felajánlásra összesen 500 köszönet érkezett, így fejenként 10 millió forint ütné mindenki markát”- mesélte Andor.

És ezeket olvastad már?