HŰHA

Megrázó titkot árult el magáról Liptai Claudia

A műsorvezetőről senki nem gondolná, hogy komoly problémával küzd, pedig egy egész ország rajong érte, ráadásul boldog házasságban is él.
  • Szerző: ripost

Csinos, folyton a képernyőn van és egy ország imádja: senki nem gondolná, hogy Liptai Claudia mindezek ellenére komoly önbizalomhiánnyal küzd. Ügyesen leplezte, de Liptai Claudia megrázó titka most nyilvánosságra került, a műsorvezető bevallotta, hogy nincs elég önbizalma.

Liptai Claudia megrázó titka: egy ország imádja, mégis gond van az önbizalmával!

Liptai Claudia megrázó titka: egy ország imádja, mégis gond van az önbizalmával!
Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Az élet egyik legfontosabb eleme az önbizalom és az önazonosság. Utóbbi szerintem a sikerem titka. Az önbizalom pedig... Nos, mindig újra és újra sorba állok érte, de olyan, mintha soha nem kerülnék sorra, vagy elfogy, mire odaérek. Persze lehet, hogy ez így is van jól. Mert így, hogy nincs elég önbizalmam, segít, hogy objektív legyek önmagammal, sőt néha talán túl kritikus is. Fontos, hogy a férjem és a barátaim próbálnak szebb tükröt is mutatni, hogy időnként máshogy tekintsek magamra” – mondta el a Blikknek Liptai Claudia.

Pedig a műsorvezető az elmúlt években talán jobb formában van, mint valaha. Miután 2015-ben rátalált az igaz szerelem férje, Pataki Ádám személyében, Claudia teljesen kivirult.

2016-ban megszületett a közös gyermekük, Marci, 2018-ban pedig egy álomesküvőn mondták ki a boldogító igent. 2019-ben ráadásul a közös cukrászdájuk is megnyílt, és azóta kiderült, hogy nem csak a magánéletben, de a munkában is tökéletesen jól megértik egymást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?