HŰHA

Lelépett az országból Hódi Pamela és vőlegénye

A sztáranyuka különleges helyet választott a karácsonyi ünnepléshez.
  • Szerző: RIPOST

Nem megszokott a magyar sztárok körében, hogy a téli hónapokban hideg tájakon vakációznak, azonban Hódi Pamela most megtörte a hagyományt. A sztáranyuka ugyanis Izlandra utazott a vőlegényével, hogy a karácsonyt egy igazán hangulatos környezetben töltsék.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Megérkeztünk Izlandra! Annyira csodálatos, hogy nem is tudom leírni! Próbálok sokat videózni, hogy minél többet át tudjak majd adni a varázsából. Most épp a Blue Lagoonnál vagyunk, várjuk hogy bemehessünk fürdőzni” – fogalmazott az Instagram-oldalán Pamela, aki idén külön tölti a karácsony a lányától, ugyanis Nati az édesapjával ünnepel majd Amerikában.

Sziasztoooook! Megérkeztünk Izlandra🥶 Annyira csodálatos, hogy nem is tudom leírni! Próbálok sokat videózni Nektek, hogy a youtube csatornámon minél többet át tudjak majd adni a varázsából❤️ Most épp a Blue lagoon nál vagyunk, várjuk hogy bemehessünk fürdőzni, ugyanis 14:00 ra foglaltuk☺️ Story ba teszek fel Nektek majd videókat is☺️ #izland #iceland #bluelagoon #csodalatos #nofilter @bluelagoonis

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?