HŰHA

Drámaian indult Lehoczky Zsuzsa napja, tűzoltók mentették meg a nemzet színészét!

Lehoczky Zsuzsa kedden élete egyik legnagyobb elismerését kapta meg, a nemzet színészének választották. Örömébe azonban szerdán némi üröm is vegyült.
  • Szerző: ripost

Élete bizonyára legboldogabb napját élte át kedden Lehoczky Zsuzsa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznőt választották a néhány hete elhunyt Törőcsik Mari után a Nemzet Színésze cím birtokosává.

Ezt a kitüntetést tizenkét művész kaphatja meg, és mindig az aktuális tagok választják meg az új jelöltet maguk közé.

Lehoczky Zsuzsa napja nem indult felhőtlenül

Lehoczky Zsuzsa napja nem indult felhőtlenül
Fotó: Kovács Tamás / MTI

A színésznő öröme azonban nem lehetett felhőtlen: szerda hajnalban a TV2 Mokka című műsorába tartott épp, amikor az otthonában beszorult a liftbe. Így be sem tudott menni a stúdióba, ám miután a tűzoltók kimentették, telefonon számolt be az átélt helyzetről.

„Hat óra öt perckor le akartam menni a taxihoz, de beragadtam a liftbe. Megállt a lift a két emelet között. Hajnalban még mindenki aludt a ház lakói közül, dörömböltem, őrjöngtem, és a telefont sem vette fel senki. Nagy nehezen a lányom felvette a telefont és elkezdett intézkedni. Nagyon gyorsan jöttek a tűzoltók, akik nagyon aranyosak voltak és kimenekítettek. Én elkezdtem pánikolni, mert harmincöt percet ültem a liftben, azt hittem, el fog fogyni a levegőm! Olyan gyönyörűen felöltöztem a tiszteletetekre, kifestettem magam, nagyon cukin néztem ki, komolyan mondom. Sajnálom, hogy nem tudtam eljönni!” – fogalmazott a Mokkában, telefonon keresztül Lehoczky Zsuzsa.

A színésznő úgy érzi, rengeteg csodálatos szerepet kapott az élete folyamán, és külön szerencsésnek érzi magát azért, hogy a Nemzet Színésze cím jelenlegi birtokosai közül pályája során mindenkivel állhatott közösen a színpadon.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?