HŰHA

Õ lehet Liptai Claudia utódja a TV2-nél

A mûsorvezetőnő januári távozásával nem sok női mûsorvezető marad a csatornánál. Két fiatal nő jöhet szóba utódként, hiszen nem vezethet mindent Ördög Nóra egyedül...
  • Szerző: Ripost

Míg a férfiaknál megvan a változatosság, Kasza Tibi, Majka, Tilla és Stohl András is képes egy nagyszabású szórakoztató műsort a hátán elvinni, erre a hölgyek közül egyelőre egyedül Nóri képes önállóan. Stohl Luca például még csak két éve gyakorolja a műsorvezetést a FEM3 Caféban és idén vetették csak be a Ninja Warrior Hungary női műsorvezetőjeként.

Mádai Vivi sokkal rutinosabb, ő lehet az igazi befutó, de az utóbbi időkben ő sem vezetett esti élő műsort. Vivi 2010-ben még az RTL Klubon tűnt fel, ahol a ValóVilág háttérműsorát vezette. Azóta főleg reggeli műsorsávban volt látható: előbb a Reggeli, később a FEM3 Café, majd a Mokka műsorvezetőjeként.

A Ninja Warrior Hungary adásai felvételről mentek, így az élő show-rutinja jelenleg még belőle is hiányzik. Mire egy televíziós egész estés élő show-t kaphat, mert már magabiztosan tud benne remekelni, éveknek is el kell telniea csatorna valószínűleg tudatosan nevelte a fiatal műsorvezetőnőket, akiket akár a közeljövőben is bevethet az új műsoraiban.

Amikor döntés született arról, hogy nem hosszabbítunk szerződést Liptai Claudiával, természetesen minden tényezőt fi­gyelembe vettünk. Nem ke­rül ve­szélybe semmilyen mű­sor ember­hiány miatt, emellett gondoskodunk az utánpótlásról. Ahogy korábban is nyilatkoztuk, amennyiben mindkét fél úgy kívánja, a jövőben is együtt dolgozunk Claudiával – tudatta a TV2 sajtóosztálya a Borssal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?