HŰHA

Lebuktató fotó: a TV2 sztárja így romantikázik új szerelmével

Három és fél éven keresztül elzárkózott egy újabb kapcsolattól Szögeczki Ágica.
  • Szerző: Ripost

Az valóságshow-hős akkor döntött úgy, hogy külön úton folytassák gyermeke olasz édesapjával. Megviselte a szakítás, még ha ő is mondta ki, hogy vége. Kislánykorától úgy képzelte, hogy sok gyermeke lesz, kertes ház, kutya, ahol férjével együtt öregszenek meg. De olyan mély sebeket ejtett rajta a szakítás, hogy elhatározta inkább egyedül marad fiával.

Tudatosan tartottam magam távol a férfiaktól a szakítás után – kezdte Szögeczki Ágica. – Csak a gyermekemmel foglalkoztam, nem akartam lemaradni egy pillanatáról sem. De aztán három és fél év után már a barátaim, a családom is mondta, hogy itt lenne az ideje egy új párkapcsolatra.”

Ekkor ráírt egy férfi a közösségi oldalán. Eleinte reagált Ágica az udvarlónak, noha nem vette komolyan. Aztán meg is szakadt a kommunikáció.

Másfél hónap után írt rám újra. Onnantól kezdve egy hónapig leveleztünk, végül elkérte a számom. Amikor meghallottam mély, férfias hangját, elállt a lélegzetem. Adtam neki egy esélyt, ami jó döntés volt, mert kilenc hónapja vagyunk együtt és boldogabb vagyok, mint valaha. Karácsonykor bemutattam a Patricknak is és szerencsére imádják egymást.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?