HŰHA

Lebukott Meghan, Kim Kardashian húgát másolta Archie fotójával

Nem hajlandó elengedni a sztármúltját a sussexi hercegné, de most kínos bakiba futott bele.
  • Szerző: The_M

A legtöbb kritika azért éri Meghan Markle-t, mert sokszor azt hiszi, hogy még mindig Hollywoodban van, és az ottani trendeket próbálja behozni a brit királyi családba. Ezért nem hajlandó a szabályok szerint öltözködni, nem hajlandó húst enni, és ezért volt a kisfia születése körüli kommunikációs zavar is.

Sussex hercegnéje most ismét a kisfia és a menőség hajszolása kapcsán került kínos helyzetbe. Az amerikai anyák napját most vasárnap tartották, és mint újdonsült amerikai anya, Meghan is posztolt egy képet, amin a kis Archie lábacskáit fogja. A fotótól olvadoztak a rajongók, főleg, amikor észrevették, hogy Diana emléke előtt is adózott vele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Aztán megjöttek az amerikai Instagramozók, és rávilágítottak, hogy Meghan posztja kísértetiesen hasonlít arra a fotóra, amit Kylie Jenner osztott meg 2018 februárjában a kislányáról, Stormiról. Az a bejegyzés sokáig az Insta legkedveltebbje volt, 18,7 millió lájkkal, és azóta több ezren utánozták világszerte. Most például Harry herceg felesége próbálta meglovagolni a divathullámot, de ezt a legtöbben kínosnak tartják. Hiszen Kim Kardashian húgának majmolása egy brit hercegnétől eléggé rangon aluli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?