HŰHA

Kutyákkal osztozik a nevén Harryék kisfia

A kicsi még csak hétfőn látta meg a napvilágot, mégis azonnal igazi sztárként kezdték ünnepelni, a kutyások pedig még jobban örülnek neki, mint a többi rajongó.
  • Szerző: Ripost

A királyi család rajongói elárasztották posztjaikkal és kommentjeikkel az internetet, miután szerdán Sussex hercege és hercegnéje bemutatta elsőszülött fiát. A kisgyermek nevét is bejelentették, a fiút Archie Harrison Mounbatten-Windsornak hívják majd. A gyermeknek nem lesznek olyan címei, mint Katalin és Vilmos gyermekeinek, őt egyszerűen Archie úrnak fogják nevezni.

A baba neve azonban hatalmas meglepetést okozott, az előzetes találgatások egyáltalán nem jöttek be. A rajongók viszont imádják, főként a kicsi középső nevét, a Harrisont. Ez ugyanis a gyermek édesapja előtt való tisztelgés, eredetileg annyit jelent, hogy „Harry fia”.

Sokan viszont felhívták a figyelmet arra, hogy a kutyájukat is pont ugyanúgy hívják, mint a hercegi babát, az Archie ugyanis rendkívül népszerű állatnév az Egyesült Királyságban. Sok gazdi fotót is megosztott a saját kedvencéről, viccesen megköszönve Meghan hercegnének és Harry hercegnek, hogy gyermeküket a blökijeikről nevezték el - írja a Daily Mail.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?