HŰHA

Kutyáit is beleírta végrendeletébe Klapka György

Még mindig tanácstalan a Klapka család Gyuri bácsi hagyatékát illetően.
  • Szerző: Ripost

Elvileg négy gyermeke és felesége között oszlana meg a kétmilliárdos vagyon, de az üzletember lánya szerint az utolsó pillanatban is módosított az okiraton a családfő. Egyelőre nincsen feszültség a családtagok között, türelmesen várják az eljárás végét.

„Apámat ismerve megtippelni sem merjük, hogy mi szerepelhet a végrendeletben, amit az utolsó időszakban is napi rendszerességgel frissített, módosított – kezdte Sandy, Klapka legkisebb lánya a %RIPOST%-nak. – Azért sem kezdődhettek meg a hagyatéki tárgyalások, mert előkerült néhány titkos ingatlan, illetve telek, amikről még mi sem tudtunk. És ki tudja, hogy hány ilyen lehet még? A részletes vagyonfelmérésig nem történhet előrelépés” – magyarázta.

Sandy a legendás Vámház körúti zálogházban dolgozik évek óta, ám azóta, hogy meghalt az édesapja ő vette át a cég irányítását.

„Nagyon sok teendő szakadt a nyakamba az üzlettel kapcsolatban, de nem bánom, mert így nincs időm szomorkodni. Örülnék, ha a továbbiakban is én vezethetném a zálogházat, de ehhez tényleg szükség van arra, hogy lássuk, hogy mi szerepel a végrendeletben. Nem lehet tudni, hogy apa mit akart, nem sokkal a halála előtt olyat is említett, hogy a kutyáira is hagyna valamit az örökségből. Szóval türelmesen várunk” – árulta el Klapka Sandy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?