HŰHA

Különös, titkos kapcsolatáról vallott Erős Antónia

Nem egyedi az eset, hogy valaki rajong egy híres emberért, de az igazán ritka, hogy ilyen kapocs alakuljon ki két ember között. Erős Antónia elárulta, hogy kapcsolata Barnabással már két éve tart.
  • Szerző: Z.B.

Erős Antónia kapcsolata Barnabással egyszerűen megmagyarázhatatlan. Az első pillanatól kezdve mintha egy külön burok venné körül őket, és tökéletes az összhang.

„A lassan 20 évnyi híradózás alatt akadt pár szerelmes levél is. Ma már nem a kézzel írott a jellemző, inkább a virtuális rózsacsokrokkal bombáznak

- mesélte a műsorvezető a Story magazinnak.

Bár a hírdós már hozzászokott a bókokhoz, a kisfiú rajongása teljesen levette a lábáról. Barnabás Antóniával ébred és vele fekszik, egyszerűen képtelen nélküle létezni. A család szerint valami különleges kapocs lehet csak erre a magyarázat.

"Talán egy előző életbeli kapcsolat lehet a magyarázat. Ha ugyan van ilyen egyáltalán...” – mondta Barnabás édesanyja a magazinnak.

Hogy hogyan vélekedik Erős Antónia erről a különös kötődésről, arról bővebben olvashatunk a Storyban, ahol először nyilatkozott a híradós a különös barátságról.

És ezeket olvastad már?