HŰHA

Különleges összefogás, fontos dologra buzdít Nagy Adri

Az énekesnő szeretné elérni, hogy akik tehetik, maradjanak otthon.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a legtöbb magyar híresség, úgy Nagy Adri is felelősségteljesen kezeli a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet. Az énekesnő most arra próbálja felhívni az emberek figyelmét, hogy akik tehetik, a környezetük és a saját egészségük érdekében maradjanak otthon. Adri ehhez egy kihívást is társított, amelynek a lényege az, hogy az önkéntes karantént vállaló személyek egy fényfűzért tesznek ki az ablakukba, jelezve, hogy az otthonmaradás mellett döntöttek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Sulyok László

„Nekünk a karácsonyi égők még fent maradtak, de úgy érzem ez most nem véletlen, és lehet erőt ad sokaknak. Mi ezzel szeretnénk jelezni, hogy itthon vagyunk! Tegyetek ti is fényt az ablakba és mutassátok meg, hogy ti is az otthonmaradás mellett döntöttetek!” – fogalmazott az énekesnő, aki reméli, minél többen csatlakoznak a felhívásához.

Nekünk a karácsonyi égők még fent maradtak 😅, de úgy érzem ez most nem véletlen és lehet erőt ad sokaknak. Mi ezzel szeretnénk jelezni, hogy itthon vagyunk! Tegyetek ti is fényt az ablakba és mutassátok, meg, hogy ti is az otthon maradás mellett döntöttetek! 🙏🏻❤️ #maradjteisotthon

És ezeket olvastad már?