HŰHA

Különleges helyen vizsgálták ki a magyar zenészt a koronavírus miatt

A 61 éves Bódi Guszti éppen Thaiföldön nyaral Margóval, de mindketten nagyon odafigyelnek az egészségükre.
  • Szerző: Ripost

Továbbra is őrzi az egészségét Bódi Guszti. A mu­latós zenész jelenleg még a festői szépségű thaiföldi Pattayan tartózkodik, ahol a rettegett koronavírus miatt csökkent a turisták száma.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Szinte eltűntek a kínaiak a partról, korábban ötvenes csoportokban jártak. Hallottunk híreket, például, hogy itt Thaiföldön már van egy vakcina, amivel 48 óra alatt meggyógyult az egyik itteni koronavírusos beteg. Fokozott figyelem van, mi, margóval a Hiltonban ellenőriztettük az egészségünket és a testhőnket, szerencsére minden rendben van velünk” – mesélte a Borsnak a zenész, aki szívesen segít a rászorulóknak, akkor is ha magyar turistákról van szó.

„Az egyik ismerősöm egy 14 fős csoporttal járta a szigetet, megmutattam nekik a tengerpartot, a Buddha-szobrokat és elvittem őket tigrisfotózásra is. Egy szűkebb, pár fős társaságot meghívtam egy tradicio­nális étterembe, ahol halat és vadhúsokat sütöttek, de mivel egészségesen kell élni, ezért másnap egy salátabárba is ellátogattunk. Fontos számunkra az emberség és a vendégszeretet. Mindig nyitva az otthonunk a családunk és az új barátok előtt” – mesélte Guszti, aki a lap nyereményjátékában is segít.

„Az áldás és a jóslás fontos a roma kultúrában, a család legidősebb tagjának kell megáldani a fiatalabbakat, hogy szerencséjük legyen. Nálunk a nagymamám tette ezt meg, mikor Margóval megindultunk Budapestre Nagyecsedről, és milyen szerencsénk lett. Fontos hiedelmünk, hogy a piszkos kéz elveszi a szerencsét” – mondta, majd hozzátette, hogy ezért tiszta kézzel érdemes olyan dolgokat venni, amikkel nyerni lehet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?