HŰHA

Különleges erővel bíró jóshoz fordult Hajdú Péter és Vajna Tímea

A Rozi nevû jósnőhöz nem csak sztárok, de befolyásos emberek, sőt, politikusok is fordulnak segítségért.
  • Szerző: Ripost

A magyar közéletet egy gyönyörű, ámde titokzatos hölgy uralja, és bár róla keveset lehet hallani, neki még a közéleti eseményekbe is van beleszólása. Rozi ugyanis a sztárok és politikusok jósnője, jövendőmondó erejében pedig még a legszkeptikusabbak is hisznek.

Például Hajdú Péter is, aki még akkor fordult hozzá, amikor esküvőjük előtt összevesztek Sarka Katával. Rozi megjósolta, hogy ki fognak békülni, és így is lett. De a Groovehouse énekesnője, Judy is három hónappal hamarabb megtudta, hogy az első házassága véget fog érni, ő pedig egy nálánál fiatalabb férfi mellett fogja megtalálni a boldogságot, akinek végül gyermeket is szült.

A legszorosabb kapcsolat azonban minden bizonnyal Vajna Tímeához fűzi Rozit, hiszen a kormánybiztos felesége még külföldre is magával viszi barátnőjét.

"Rozi barátnőm volt, aki tíz éve megjósolta nekem Andyt. 'Nálad idősebb, külföldön élő, világos tónusú férfi vesz majd feleségül, és Magyarországon fogtok megismerkedni', szólt a jóslat" - árulta el Tímea a Story magazinban, és hozzátette, gyakran külföldre is magával viszi spirituális segítőjét.

A jósnőhöz nem lehet csak úgy az utcáról beesni, kizárólag ajánlás alapján fogad vendégeket, akik rendszerint híres, befolyásos, gazdag emberek, nagy titkokat bíznak rá és komoly döntésekben kérik ki a tanácsát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?