HŰHA

Kulcsár Edina kitálalt, ezt gondolja az őt gyalázókról

A várandós modellt sokan támadják azért, mert a terhessége pillanatait megosztja a rajongóival. Többen úgy vélekednek, hogy ezzel áruba bocsájtja a kisfiát.
  • Szerző: Ripost

Több negatív kommentet kapott követőitől Kulcsár Edina, miután megosztott egy fotót magáról, ultrahang vizsgálat közben. Edina "bűne" az volt, hogy a fotóhoz odaírta: szponzorált tartalom.

Néhány hozzászóló felháborító stílusban azzal vádolta meg a modellt, hogy bár még meg sem született, máris kiárusítja a gyermekét.

"Elképesztő hozzászólásokat kaptam. Pontosan azt vallom, hogy a negatív hozzászólások is megtisztelőek, hiszen, nagy dolog, ha valaki - aki egyébként nem kedvel - ennyire érdeklődik a magánéletem iránt. Ezért is válaszoltam egyenként minden negatív kommentre. Nekem évek óta az a munkám, hogy cégek reklámarca vagyok, és így termékeket és szolgáltatásokat ajánlok másoknak!

Mivel most várandós vagyok, természetes, hogy az ezzel kapcsolatos tippjeimet is megosztom a követőimmel.

Csak és kizárólag olyan terméket és szolgáltatást ajánlok, amiben magam is hiszek. Ha valami nem megfelelő minőségű, akkor azt soha nem tenném ki az oldalamra" - mondta el a %%-nak Edina, aki nem húzza fel magát a támadásokon.

"Nem leszek ezektől a megjegyzésektől ideges, inkább sajnálom az illetőt, hogy mindenben a rosszat véli felfedezni. Nem szoktam törölni a kevésbé hízelgő hozzászólásokat, mert úgy gondolom, közszereplőként ez is a munkám velejárója. Inkább válaszolok rá és megpróbálom észérvekkel és kedvességgel jobb belátásra téríteni az illetőt. Szerencsére, volt már alkalom, hogy sikerrel jártam" - fogalmazott a boldog kismama.

És ezeket olvastad már?