HŰHA

Kulcsár Edina ismét megmutatta, hogy ő sem tökéletes!

Kulcsár Edina 10 kilót hízott, mióta hazatért Ázsiából, és ezt fel is vállalja. Edina nem szépítette a tényt, és az interneten tette közzé retusálatlan fotóját, amin nem éppen a legtökéletesebb formáját mutatja.
  • Szerző: Ripost

Kulcsár Edina párjával, Csutival nemrég teljesítette a Sárkány útját Ázsiában, ahol napi egy dollárból kellett túlélniük a versenyt, és többször is előfordult, hogy nem volt mit enniük. Hazatérésük után Edina alatt 7 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg, ezért úgy gondolta, olykor-olykor megjutalmazhatja magát néhány finomabb falattal. A tervbe azonban csúszott némi hiba.

"Ázsiában fogytam hat-hét kilót, de amikor hazajöttem, belevetettem magamat a munkába, így nem tudtam edzeni. Aztán pedig jött a karácsony, és nem akartam az ünnepek alatt koplalni" - mondta el a szépségkirálynő, aki sokakat meglepett azzal, hogy nyilvánosan is felvállalta az előnytelen fotót. A rajongói szerint viszont ő így is gyönyörű.

Edina többször is megosztotta a rajongóival, hogy általában 60 kiló szokott lenni. Legutóbb viszont 69,5 kilót mutatott alatta a mérleg, ezért eldöntötte, életmódot vált. 

 "Én ilyen vagyok. Botrány a genetikám. Régebben állandóan koplaltam, de amint egy kicsit csaltam, egyből meglátszott a mérlegen! Ázsiában nem ettünk szinte semmit, amikor pedig hazajöttünk, mindent befaltam, amit megkívántam... Mindig azt hittem, hogy nem kapok enni, mint kint. És ez lett a vége! "- mondta el Edina és hozzátette, egy nap alatt képes akár másfél kilót felszedni.

Ezért most úgy döntött, januártól ismét leszámol a pluszkilókkal, szigorú diétába és edzésbe kezd, 12 hét alatt szeretné lefogyni. Rajongóit is arra buzdítja, hogy vele együtt váltsanak életmódot. 

Életemben először arra törekedtem a fotó elkészítésénél, hogy látszódjon minden, ami nem oda való, és szerintem sikerült is. 

A teljes cikket elolvashatod  a keddi %%-ban. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?