HŰHA

Döbbenetes történet: szellemet látott Kulcsár Edina és Csuti kislánya!

A másfél éves Nina egy temető előtt ment el a családjával, amikor különösen kezdett viselkedni. Kulcsár Edina kislánya lehet, hogy szellemeket látott.
  • Szerző: ripost

Hátborzongató történetet mesélt a Szabó András Csuti. Kulcsár Edina férje a családjával egyik nap egy temető előtt hajtott el, ahol másfél éves kislányuk, Nina furcsán kezdett viselkedni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

kulcsár edina

Kulcsár Edina és Csuti kislánya különös alakokat látott (Fotó: Bors)

„A kislányom most 'szia' korszakban van, boldog-boldogtalannak, láthatónak és láthatatlannak hangosan köszön. Amint megérkeztünk autóval a temetőhöz – előtte nem csinálta –, kinézett a temető felé, és elkezdett integetni, hogy 'Szia, szia!'. Kérdeztem, hogy látsz valakit? Mondta, igen! És köszönnek neked? Erre is azt mondta, hogy igen! Kirázott a hideg, nem vagyok felkészülve arra, hogy ilyesmit lássak” – mondta el az Instagramon Csuti, aki tisztában van vele, hogy a gyerekek fogékonyak a szellemekre.

Az apuka számára a legmegdöbbentőbb az volt, hogy a temetőt elhagyva Nina abbahagyta a köszöngetést és integetést...

Csuti videója alá több száz hozzászólás érkezett, hasonló tapasztalatokról. Több anyuka is beszámolt arról, milyen volt az, amikor a gyermekük olyasvalamit látott, amit a felnőttek nem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?