HŰHA

Koronavírus: Rendhagyó módon oldja meg fia levegőztetését Tatár Csilla

A várandós műsorvezető három hete van lakáskaranténban a családjával, ezért a lehető legbiztonságosabb módon viszik ki a levegőre a kisfiút.
  • Szerző: ripost

Kreatív módot talált Tatár Csilla arra, hogy ötéves kisfia, Milán a járvány ellenére is eleget legyen a levegőn.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorvezető és a családja lakásban élnek, ezért Csilla a szülei házának kertjébe hordja hétvégente Milánt.

Míg a kisfiú a kertben játszik, addig Csilla szülei bezárkóznak a házba, betartva az óvintézkedést, miszerint senki ne találkozzon most a külön háztartásban élő szeretteivel.

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

„Hozunk ebédet, ők pedig, amíg mi levegőzünk, a házban maradnak. Elég bizarr, de csak így tudjuk megoldani. (...) Már túl sokat nem tudok gyalogolni, Milánt is nagyon féltjük, így ez tűnik a legbiztonságosabbnak” – fogalmazott a kismama, aki szerint a járvány után újra be kell szoktatni majd Milánt az oviba, annyira élvezi a jelenlegi helyzetet.

Csere.😷🙈 Mi 3 hete lakáskaranténban vagyunk, így hétvégén a levegőzést és a mozgást Milánnal úgy oldjuk meg, hogy a nagyszülői kertbe kitelepülünk.🙏🙌 Hozunk ebédet, ők pedig amíg mi levegőzünk, a házban maradnak.🙏 Elég bizar, de csak így tudjuk megoldani..ők a házban vagy a felső teraszon, mi pedig itt. 🤭 Én már túl sokat nem tudok gyalogolni, Milánt is nagyon féltjük, így ez tűnik a legbiztonságosabbnak.🙂 Az a durva, hogy a gyerek annyira élvezi ezt a helyzetet, hogy ha egyszer túl leszünk ezen az egészen, az tuti, hogy 5 évesen előlről kezdhetjük az ovis beszoktatást!🤭😅 Ti, hogy oldjátok meg gyerekkel? Akik lakásban laknak például? Erdőben? Kihalt utcákon?🙂 #tartstávolságot #érintésmentesen

És ezeket olvastad már?