HŰHA

Korda ismét bajba kerülhet

Újabb bizonytalan vállalkozásba kezd Korda György. Néhány évvel ezelőtt harminc rendőr csapott le egy pókerteremre, ami az ő nevét viselte. Akkor megúszta. Játékszenvedélye azonban ismét bajba sodorhatja, hiszen már szervezi a Korda villába az újabb partikat.
  • Szerző: KLI

Öt évvel ezelőtt rendőrök razziáztak Korda György pókerklubjában, ám úgy tűnik a legendás táncdalénekes nem tanult a korábbi hibájából. Facebook profilján nyíltan hirdeti: hamarosan újabb kártyapartikat tartanak a Korda villában.


“Kedves Barátaink! Végre elindult a Korda Póker Club, ahol mindenkit nagy szeretettel várunk és mindent ami pókerral és a játékkal , vagy a versenyzőkkel kapcsolatos, azt az oldalon megbeszélhetitek, egymással és Korda Györggyel! Havonta egy alkalommal Korda György személyesen is válaszol a Club lájkolóinak a Hotel Villa Korda szállodában! - áll a felhívás Kordáék hivatalos oldalán.

Igen ám, de a magyar pókertörvény értelmében a kártyaterem működtetése szerencsejáték szervezésnek minősül. Egy teremben maximum 10 asztal lehet, annál maximum csak 10-en játszhatnak. A törvény azt is megszabja, hogy mekkora lehet a kezdőtét és a nevezési díj is...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?