HŰHA

Balázs Klári és Korda György koncertje alatt megindult a föld

Másfél szűk esztendő után Balázs Klári és Korda György végre megint megmutathatták, hogy a retró korszak még messze nem ért véget, sőt még a csúcs is messze van.
  • Szerző: Buster

Bár vasárnap hajnalban véget ért az idei Campus fesztivál, azok, akik eljutottak az eseményre, biztosan sokáig emlegetik majd a koncerélményeiket, hiszen hosszú idő után engedhették ki a gőzt, és bizony nem is fogták vissza magukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: HAON

A debreceni fesztivál egyik csúcspontja tagadhatatlanul Balázs Klári és Korda György koncertje volt, ahol a rajongók biztosan kirúgták volna a ház oldalát, ha lettek volna falak. A -nak Balázs Klári mesélt az élményről, aminek még ma is a hatása alatt van férjével együtt.

„Szó szerint földindulás volt a Campus fesztiválon, amikor kiléptünk Gyurival a színpadra. Már percekkel a fellépésünk előtt hallottuk, ahogy a tömeg a nevünket skandálja és ez persze megalapozta a mi hangulatunkat is. Szavakba sem tudom önteni, milyen érzés rohant meg minket, amikor megláttuk a boldog arcokat, az pedig a hab volt a tortán, hogy minden dalunkat ordítva énekelte velünk a végeláthatatlan, táncoló tömeg” - kezdte lapunknak Klárika, aki a koncert után nem győztes olvasni az interneten hozzájuk befutó üzeneteket.

Fotó: HAON

„A fellépésünk után szinte felrobbant a közösségi oldalunk postaládája. Számolatlanul érkeztek a gratulációk. Volt olyan huszonéves fiú, aki elmondta, hogy egészen kiskorától hallgatja a dalainkat, vagyis az anyatejjel szívta magába a dalszövegeinket és a dallamainkat. Ez a szeretet egyébként komoly támaszt ad nekünk a színpadon. Bizony megesik, hogy egy-egy régebbi nótánk közben kiesik nekem a szöveg, de ilyenkor csak figyelnem kell, mert a közönség sosem felejti el” - mesélte nevetve az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy húzós hetek, sőt hónapok elé néznek Korda Györggyel.

Fotó: HAON

„Tudom, hogy az én számból nem hangzik olyan jól, de hihetetlenül sűrűn írva telt be a naptárunk az idei nyárra. Az augusztus és a szeptember nagyon pörgős lesz, talán októberben és novemberben lesz egy lélegzetvételnyi szünet, de már az is látszik, hogy decemberben sem fogunk unatkozni” - árulta el Klárika.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?