HŰHA

Komoly elismerést kapott, rúdtáncversenyen indult Fésűs Nelly

Élete egyik legnagyobb kihívásán van túl Fésûs Nelly, aki szombaton a Rúdsport Magyar Bajnokságon ezüstérmet szerzett. A színésznő már fél éve a sportág szerelmese, lapunknak pedig azt is elárulta miként készült fel a nagy megmérettetésre.
  • Szerző: sv

Nem mindennapi sportot választott magának Fésűs Nelly. A 47 éves színésznő egy műsor forgatásán ismerkedett meg új hobbijával, a rúdsporttal. Nelly a %%-nak elárulta, miért ezt a különleges mozgásformát választotta, és az is kiderült, hogy már túl van első komolyabb versenyén is.

"Mindig is nagyon érdekelt ez a sportág, de eddig sosem volt rá lehetőségem, hogy komolyabban is kipróbálhassam. Aztán az egyik televíziós műsorban megkaptam feladatként, és ott elhatároztam, hogy ezzel egyszer szeretnék foglalkozni. Végül úgy hozta az élet, hogy januárban elkezdtem a rúdsportot" - kezdte a %Ripost%-nak a színésznő, aki lassan már fél éve, heti négyszer jár edzésre.

Bár a kezdetekkor meggyűlt a baja a dologgal, ma már profikat megszégyenítő módon képes a rúdon bemutatni az akrobatikai gyakorlatokat.

Nekem két-három hét volt az, hogy egyáltalán meg tudjam tartani magam a rúdon anélkül, hogy leessek. Nem egyszerű, hiszen itt a saját testsúlyt kell folyamatosan tartani és mozgatni.

Ahhoz, hogy valaki meg tudjon csinálni egy három és fél perces koreográfiát, először a testét kell felépítenie hozzá" - mesélte Nelly, aki annak ellenére, hogy imádja a sportot, megismerte annak árnyoldalát is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@nellyfesus) által megosztott bejegyzés,

A színésznő ugyanis a fél év alatt több sérülést is szerzett, ráadásul  még a könyökével is bajlódott.  "A verseny előtti edzésen meghúztam a könyökömet, mert rosszul fogtam a rúdra, és kifordult a karom. Ebben a sportban nagyon komoly sérülési lehetőségek vannak.

  A tenyeremen és a lábfejemen például nincsen bőr, úgy nézek ki, mintha valaki összerugdosott volna. A testemen különböző helyeken vannak meghatározhatatlan foltok

- árulta el Nelly.

A színésznő alázatos és kitartó munkájának köszönhetően nemcsak a családja, de edzője is végtelenül büszke rá. Így hát nem csoda, hogy a tréner úgy gondolta, titokban benevezi Nellyt a magyar bajnokságra.

Ha kíváncsi vagy milyen élményekkel tért haza a versenyről Nelly, akkor keresd a %% napilap keddi számát az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?