Létrehozva: 2020.01.15.

Kőkemény edzésbe kezdtek a magyar hírességek

Úgy tűnik, hazánk hírességei betartották az újévi fogadalmaikat. Legtöbbjük, ugyanis azt ígérte, hogy életmódot vált, és sokkal többet sportol, mint eddig.

Szinte az edzőterem lett a második otthonuk azoknak a sztároknak, akik az idei évre megfogadták, hogy életmódot váltanak, és több időt szentelnek a sportnak. Mutatjuk, kik azok a hírességek, akik az edzés megszállottai lettek!

Fotó: Pixabay

Horváth Gréta 17 kilótól szeretne megszabadulni

Az Ázsia Expressz sztárja igazán komoly döntésre szánta el magát, ugyanis a lehető legrövidebb idő alatt szeretne egy nagyobb súlyfeleslegtől megszabadulni. Bár Gréta tisztában van vele, hogy nehéz feladatra vállalkozott, mindent megtesz azért, hogy elérje a kitűzött célját. Ezért személyi edzőt fogadott, heti három alkalommal jár tréningezni, és az étkezésre is kifejezett figyelmet fordít.

Az idei hatalmas projektem, hogy 17 kilótól megszabaduljak! Bátorság kellett, hogy elszántan bele tudjak vágni, de Ázsia megtanított arra, hogy nincs lehetetlen. Ez az idei év rólam fog szólni. Nem estem kétségbe, nem állok a tükör előtt sírva, és nem mérgezem a környezetem a nyavalygásommal, de felismertem, hogy baj van. Meghíztam! Ennyi, ki kell mondani, bátornak kell lenni, és felvállalni ezt!„ – fogalmazott Gréta, akit vőlegénye, Meggyes Dávid mindenben támogat, még az edzésekre is elkíséri a szerelmét.

Horváth Éva a futópadra tért vissza

Hiába van kirobbanó formában Horváth Éva, még sincs megelégedve igazán az alakjával. A sztáranyuka úgy érzi, eljött az ideje, hogy visszatérjen a rendszeres sporthoz, és újra felpattanjon a futópadra. Éva

”Az én fogadalmam az volt, hogy idén visszatérek az egyik kedvenc sportomhoz, a futáshoz. Bár a szabadban szeretek mozogni, de ebben az időben inkább a futópadot választottam. Valahogy le kell dolgozni az elmúlt évről maradt felesleget, és újra formába kell lendülni. Úgyhogy szeretném, hogy az idei évem ismét a sportról szóljon, ezért pedig minden tőlem telhetőt megteszek” – írta Éva, aki minden nap legalább egy órát a futópadon tölt.

Kollányi Zsuzsi próbál időt találni az edzésre

A csinos énekesnőnek viszonylag kevés ideje marad az iker fiai mellett a sportolásra, de minden követ próbál megmozgatni, hogy legalább egy fél órára leszaladhasson az edzőterembe. Zsuzsi ugyanis észrevette magán, hogy egyre nagyobb a csípőbősége, ennek pedig egy cseppet sem örül.

Egy időre azt hiszem meg kell válnom a cukortól és a liszttől, mert nem tesznek túl jót a csípőbőségemnek. Muszáj lemondanom róluk, és kitermelni valahogy egy kis edzésidőt. A kérdés igazából az, hogyan préseljek be a munka, meg a gyerekek mellé valamennyi mozgást” – fogalmazott a kétgyermekes sztáranyuka, akinek legnagyobb bánatára az édességekről is le kellett mondania.

Tilla az edzés megszállottja lett

A TV2 műsorvezetője rendszeresen jár edzeni, azonban a tavalyi év vége nem úgy sikerült, ahogy szerette volna. Tilla a bevallása szerint akkor nem fordított elég figyelmet a mozgásra, de úgy tűnik, ezen most változtatott, annak ellenére, hogy egy deka felesleg sincs rajta. A műsorvezető rendszeresen jelentkezik be az edzőteremből, sőt egy új hobbit is választott magának.

Azért, hogy ne a négy fal között mozogjon, kimerészkedett a szabadba is, deszkára pattant, és a jéghideg Duna vizén evezett.

Tatár Csilla a terhessége alatt sem pihen

A második gyermekével várandós műsorvezetőnek lételeme a mozgás. A terhessége előtt is folyamatosan futott, most azonban erről le kellett mondania. Helyette az úszást választotta, de a terembe is heti három alkalommal ellátogat, hogy minél fittebb kismama legyen.

Heti háromszor 60 percet kardiózok, de arra nagyon figyelek, hogy 130 fölé ne menjen a pulzusom. Emellett, ha belefér, még a heti egy úszás is tök jól tud esni. Futni sajnos nem tudok, mert eléggé fáj a derekam, plusz a rázkódás sem esik jól, de nagyon hiányzik” – árulta el Csilla, akit leginkább az viselt meg, hogy az első trimeszterben teljesen el kellett hagynia a sportot, hiszen a rosszullétek miatt képtelen volt mozogni.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

"Brutál szép vagy" – Tóth Andi olyan feszülős nacit vett fel, hogy a látvány mindenkit letaglóz

HŰHA

Házasság első látásra: Petra kitálalt a botoxról és plasztikázásról

HŰHA

"Visszaeső bűnöző vagyok" - szabálysértést követett el a Házasság első látásra Petrája

HŰHA

„Szexi csaj” - Hunyadi Donatella a kamerába tolta melleit - Fotó