HŰHA

Kockásra gyúrta hasát a vézna énekes

ByeAlexet vézna, megdöbbentő stílusú és kinézetû fiúként ismerte meg az ország 2013-ban. Az Eurovíziós Dalfesztivál óta nagyon megváltozott a visszafogott énekes, aki most éppen kockás hasát tette közszemlére.
  • Szerző: MF

ByeAlex mindig is különc volt a magyar zenei palettán. A Kedvesem-mel óriási sikert elért zenész sosem fogalakozott az őt ért támadásokkal, nem érdekelte, hogy külseje miatt sok kritikát kap. Zoknis hippi, szemüveges-sapkás csöves, ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illették az énekest, amikor váratlanul feltűnt a zenei piacon.

 

A tegnap esti Tudás Fm (Kirakat) interjút, képekben örökítette meg a FLOW MAGAZINTovábbi fotókat lelhettek, ha felpattantok az oldalukra! (A fotó a Flow magazin tulajdonában áll!)

Posted by ByeAlex on 2013. január 8.

Most viszont teljesen új külsővel mutatkozott, olyan kockás hasat mutatott, hogy a legtöbbeknek eláll tőle a szavuk. Mostanában sokszor posztol arról, hogy edzőteremben van, vagy éppen fut, de ilyen szexi fotón eddig még nem tette a hasát közszemlére.

 

Boost ur abs! Let's work for it! #abs

Dat ByeAlex guy (@byealexittvan) által közzétett fénykép,

A pár héttel ezelőtti fotóin még nyoma sincs annak, hogy ilyen szexi lenne felsőteste. Most mégis úgy tűnik, hogy beérett a sok kondi és futás gyümölcse, Márta Alex hasfalát a legtöbb férfi megirigyelheti.

 

It was a great running day. #amasopretty #pose

Dat ByeAlex guy (@byealexittvan) által közzétett fénykép,

A tinik eddig is imádták Alexet, most viszont lehet, hogy az idősebb nők is rajongani fognak a megváltozott zenészért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?