HŰHA

Klapka György milliókat bukott percek alatt

Hihetetlen sebességgel több milliót veszített Klapka György egy alkalmazottja hibájából. Bár dühös, mégsem rúgja ki Annát, aki véletlenül egy ügyfélnek adott egy egykilós aranytömböt. Az üzletember bottal ütheti az arany nyomát?

Az Aranyember egyáltalán nem volt boldog amikor kiderült, hogy pár másodperc alatt közel 11 millió forintot ajándékozott el egyik alkalmazottja egy ügyfélnek.

Egy régi üzleti partnere ment be Klapka boltjába, hogy zálogban lévő fukszait visszakapja. Azonban az Aranyember legkedvesebb alkalmazottja, Anna véletlenül ugyanabba a zsákba tett egy aranyrudat is, amit szintén főnöke kért, hogy hozzon ki a raktárból. A tévedés, pedig óriási veszteséggel járt- olvasható a Blikk cikkében.

A Klapkával évek óta üzleti kapcsolatban lévő, jó viszonyt ápoló férfi azonban

nem szólt a tévedésről, és kijött az üzletből, hóna alatt a 11 milliós tömbbel.

Klapka egyáltalán nem haragszik alkalmazottjára, hiszen évek óta együtt dolgoznak, és soha nem hibázott még az asszony. Nem tervezi, hogy kirúgja a tévedés miatt. Sőt, arra kérte nyugodtan pihenjen kicsit és menjen szabadságra.

Mi lesz a tömb sorsa?

Az Aranyember nem jelentette fel üzleti partnerét, mert az semmilyen álláspontot nem vállalt az ügyben. Klapkának pedig nincs bizonyítéka arról, hogy valóban a férfi vitte el a tömböt. Azonban minden kapcsolatot megszakított vele, mert amit tett, nem bocsánatos bűn, hiszen eddig az üzleti kapcsolatuk a maximális bizalmon alapult. Így a történtek óta a két üzletember nem beszél egymással. A Blikk információi szerint az egyik alkalmazottnak ígéretet tett a férfi, hogy visszaadja az aranyat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?