HŰHA

Kitálaltak a magyar sztárok: ez zajlik a titkos Facebook-csoportokban!

Tóth Andi és Tóth Gabi csörtéje után névtelenül elárulta néhány magyar híresség, hogy mi folyik a celebek titkos csoportjaiban.
címkék:
  • Szerző: ripost

Hetekkel ezelőtt nagy port kavart, hogy Tóth Andi megosztotta egy titkos Facebook-csoport bejegyzését, amiben Tóth Gabi az egyik fotóját kritizálta. Mindkét énekesnő a tagja volt a csoportnak, amit a hírességek azért hoztak létre, hogy egymást zrikálhassák, állításuk szerint bármiféle ártó szándék nélkül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most a Best magazinnak nyilatkozott egy bennfentes: az ismert magyar sztár névtelenül elárulta, mi zajlik pontosan az efféle, a rajongók számára nem látható csoportokban.

A titkos Facebook-csoportokban olyasmik történnek, amit a civilek nem láthatnak.

A titkos Facebook-csoportokban olyasmik történnek, amit a civilek nem láthatnak.
Fotó: Pixabay

„Egy bizonyos szintig poén beszólogatni másoknak, de lássuk be, ezek zöme inkább aljas, mint humoros. A kollégák közül engem is sokan ekéztek a hátam mögött, de előszeretettel használom a tiltás gombot, ezzel rövidre zárva a vitát. És megjegyzem, nincs rosszabb egy keserű zenész hisztijénél” – fogalmazott a magazinnak a bennfentes.

Egy másikuk elmondta, hogy sokkal kellemetlenebb helyzetek is előfordultak korábban.

„Tudok olyan esetről, hogy valamelyik szintén nagy létszámmal bíró csoportban olyasvalakit ócsároltak, aki ott nem volt tag, így meg sem védhette magát. Igaz, azt sem tartom fairnek, hogy valaki kifényképezi és elküldi az illetőnek. Ezzel is csak tovább gyűrűzik a konfliktus” – árulta el egy másik sztár.

címkék:
És ezeket olvastad már?