HŰHA

Kitálalt a magyar sztárorvos: Curtis soha nem fog meggyógyulni!

A neves toxikológus szerint sem lehet szaunázással és hathetes gyorskúrával leszokni a kábítószerekről.
  • Szerző: ripost

Nem sok esély van arra, hogy Curtis valaha is leszokhat a kábítószerekről. Legalábbis nem sportolással, vitaminnal és szaunázással, amiről a rapper maga vallott több fórumon is. 

A %% azonban kiderítette, hogy Curtist a Szcientológia Egyház hálózta be, az ő kamuelvonójukon pedig legfeljebb a pénzét veszítheti el az ember, a függőséget viszont biztos nem.

A kamuklinikán szakképzetlen, hozzá nem értő emberek kínálnak gyógyulást, Curtis pedig azt állítja, az alig hathetes rehabon meggyógyult.

A %% által megjelent cikkek tartalmát erősítette meg az ATV Start műsorában Zacher Gábor toxikológus is, aki teljesen biztos abban, hogy ilyen módszerekkel a rapper sosem gyógyul ki a függőségéből.

Ez nem rehabilitáció. Nem beszélve arról, hogy soha nem fog kigyógyulni. Absztinens lesz, szermentes. Kérdés, hogy meddig

"Egy klasszikus rehab legalább másfél évig tart. Arról szól, hogy a beteg kiszakad az otthoni környezetből, kiszakad abból a szociális környezetből, ahol élt. Együtt van azokkal, akik már hosszabb ideje tiszták, ők is tudják erősíteni és ezután fokozatosan tér vissza a való életbe, ahol eddig szerhasználó volt. Borzasztóan nagy értékrend változásnak kell bekövetkeznie ahhoz, hogy az illető nemet tudjon mondani" - fogalmazott Zacher.

És ezeket olvastad már?