HŰHA

Kitálalt a leszbikus szerető: durván összeverte őt a magyar színésznő!

A titokzatos fiatal lány hosszú évekig élt bántalmazó kapcsolatban, a családos színésznő többször megrugdosta őt.
  • Szerző: Ripost

Feljelenti a zaklatóit az a fiatal nő, akinek állítása szerint nyolc éven át volt leszbikus viszonya az ország egyik legünnepeltebb, vezető színésznőjével. A lány könyve októberben jelenik meg, de a nagyközönség már hónapok óta olvashat részleteket a kötetből egy blogoldalon.

A leszbikus szerető most állítja, hogy telefonon zaklatják, sőt életveszélyesen meg is fenyegették. 

"Telefonon és viberen zaklatnak, életveszélyes fenyegetést is kaptam, ezeket dokumentálom, amennyire lehet, mert természetesen feljelentést teszek mindenki ellen, akit be tudok azonosítani.

Távoltartási kérelem is folyamatban van a színésznő gyereke és volt férje ellen

– árulta el a Lokálnak a Színésznőt szerettem című botránykönyv szerzője. A fiatal szerető úgy határozott, hogy a nyilvánosság elé áll.

"A könyv megjelenésével együtt a nyilvánosság elé állok – arccal, hanggal és minden felelősséggel. Vállalom, ki vagyok, mit tett velem a színésznő, hogyan lett egy szerelemből bántalmazó kapcsolat, és miért töltöttem heteket azzal, hogy eltüntessem vékony, törékeny alkatomról a hatalmas, fekete ütés- és rúgásnyomokat, és be tudjak menni a főiskolára.

Vállalom a színésznő nevét is. Szerencsére nekem vannak bizonyítékaim, neki csak „szerepe” van

 – fogalmazott az egykori szerető.

Kétség sem fér hozzá, a lány elképesztő történeteket ír hamarosan megjelenő könyvében nemi erőszakról, kikényszerített házasságról, verésekről és lelki terrorról.

És ezeket olvastad már?