HŰHA

Kitálalt a családi konfliktusokról Gáspár Bea

Győzike felesége nem tagadja, hogy korábban nagyon nehéz körülmények között éltek, és csak szülői segítséggel tudták megoldani a napjaikat.
  • Szerző: ripost

Nem mindig volt felhőtlen Gáspár Beáék családi élete. Győzike felesége sokáig nem jött ki túl jól az anyósáékkal, aminek egyszerű oka volt: anyagilag függtek a szülőktől. Bea ma már sikeres szakácsként, a Mondd el Tatár Csillának vasárnap esti vendégeként beszélt erről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Nagyon sok családi konfliktusunk volt Győző szüleivel. Anyu sokat járt be a forgatásokra, látta, hogy ez mivel jár, és azt is, hogy próbálunk függetlenedni az anyósoméktól. Ha például kell egy új nagykabát, akkor ne kelljen átszaladnom az anyósomhoz és pénzt kérni tőle rá. Nem volt jó az, hogy Győző szüleinek nyakán éltünk úgy, hogy kaptunk tőlük egy havi apanázst, amikor meg az elfogyott, mentünk puncsolni hozzájuk, hogy kérünk tankolásra és egyebekre pénzt” – mondta el az ATV 22.20-kor kezdődő vasárnap esti műsorában Bea, aki szerint az anyósa nem akarta, hogy önállósodjanak, mert akkor már nem irányíthatja őket.

Bea azóta saját keresettel is rendelkezik, ám minden pénzét beadja a közös családi kasszába, mert számára természetes, hogy ami az övé, az a szeretteié is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?