HŰHA

Kitálalt a család! Mariah Carey súlyos beteg

Sokkoló bejelentést tett Mariah Carey öccse. Morgan azt állítja, hogy híres nővére hosszú évek óta súlyos szenvedélybeteg. Sőt, szinte nem is látta még józanul, mert Mariah mindig borral, pezsgővel és kedélyjavítókkal próbálja megoldani a problémáit.
  • Szerző: The_M

A vesztébe rohan

Morgan - éppen ezért - egyáltalán nem lepődne meg rajta, ha egyszer azzal hívnák föl, hogy nővére ugyanúgy végezte, mint egykori barátnője, Whitney Houston. Ugyanis nem fogja fel, hogy így csak elpusztítja magát, és a problémái nem tűnnek el attól, ha bódítószereket használ. Meggyőzni nem lehet, mert senkire nem hallgat, és 2001-es idegösszeomlása óta még mentális gondokkal is küzd, ami még nehezebbé teszi a kommunikációt vele.

Senki nem törődik vele

De testvérén kívül nagyon nem is erőlködik senki, hogy a helyes útra térítse. A körülette lévők csak a bankszámláját fejik, akárcsak ex-férje, Nick Cannon. Morgan soha nem szerette az énekes-műsorvezetőt, és úgy érzi, Nick csak rontott Mariah állapotán. Ellenben az a legkevésbé sem érdekelte, hogy mi van vele, vagy az ikreikkel.

Pedig egy normális apa a gyerekeit biztosan megpróbálná megmenteni egy mentálisan instabil anyától.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?