HŰHA

Kiszel Tünde ihlette Sipos Peti ajándékát

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai karácsonykor sem adnak lejjebb az őrületből. Sőt, ilyenkor jönnek bele a mókába csak igazán.
  • Szerző: Buster

A csapat tagjai minden évben a húzásos módszert választják az egymás közti ajándékozásra és betartják a megállapodást, hogy saját készítésű meglepetéssel kedveskednek. Az évek alatt számos vicces megoldás született de Sipos Petié mind közül az egyik legmeglepőbb. Õ ugyanis erotikus naptárral lepte meg testvérét Tomit.

"Az én naptáramat Kiszel Tünde ihlette, és abban az évben épp az öcsémet húztam, így duplán szürreális volt a történet. Tomi egy erotikus horoszkóp naptárat kapott tőlem. Azt hiszem, talán utoljára 4 éves korunkban láttuk így egymást, mikor együtt pancsoltunk a kádban. Idén is nagy meglepetéssel készülök, persze nem árulhatom el kit húztam, mert úgy már nem lenne akkora a hatás”

– mondta Sipos Peti, aki a többiekkel együtt igyekszik kicsit pihenni is az év végén, mert januártól tovább folytatják a készülődést február 10-ei Aréna nagykoncertjükre, amelyre számos meglepetéssel készülnek majd rajongóiknak. 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?