HŰHA

Kirabolták Győzikééket! 50 millió a kár!

Gáspár Győző édesapja nagyon bepipult, és komoly összeget ajánlott fel annak, aki érdemi információval szolgál a tolvajról, aki kinullázta a családi sertéstelepet.
  • Szerző: Buster

Nagyot nézett idősebb Gáspár Győző, amikor meglátta a nyitás előtt álló, teljesen automatizált sertéstelepet, ami Gáspár Zsolti lányának tulajdonában áll. Ott ugyanis a puszta falakon túl semmi egyebet nem talált. A tolvajok biztosan szervezetten érkeztek, hiszen az 50 millió forintot érő rendszert nem lehet szakértelem nélkül szétszerelni és elszállítani.  Gáspár Győző édesapja a %%-nak mesélt részletesen a különös bűncselekményről.

"A hír igaz! Valóban kirabolták a Nagyszentjánosi telepet, amit idén helyeztünk volna üzembe. Egy modern, teljesen automatizált rendszert építettünk be, amit valakik teljesen szakszerűen, speciális szerszámok segítségével szétszereltek, és úgy, ahogy volt, elvittek. Aki ezt tette, az tudta, hova jön és miért.

Romák nem lehettek, mert akkor már másnap megkerültek volna. Ahhoz, hogy mindent elvigyenek, kellett vagy tizenöt kamion. A kár úgy ötvenmillió forint!

- mondta érthetően ingerülten Gáspár Győző, aki furcsállja a hatóság hozzáállását, ezért is ajánlott fel 200 ezer forintot a nyomravezetőnek.

"Ahogy a rendőrségen kiderült, hogy Győzike az én fiam, megváltozott a hangnem velem szemben. Nyomoznak ugyan, de érdekes módon senki nem látott semmit. Ez egyszerűen lehetetlen.

Szerintem igenis láttak, csak nem mernek beszélni. Na, éppen ezért ajánlottam fel a pénzt. Itt szegény emberek élnek, és a pénznek nagy hatalma van.

Bízom benne, hogy hamarosan meglesznek az elkövetők”- fűzte hozzá a családfő, aki arra kéri az olvasókat, hogy ha rendelkeznek érdemi információval a történtekről, jelentkezzenek a 0620/965-8157-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?